Opslagruimte voor bedrijven

120 reviews

Goedkoopste van Nederland!
24/7 toegang tot je opslag
Flexibel huren en makkelijk opzegbaar

Voor bedrijven

Ben jij ondernemer maar heb je geen plek om je goederen, gereedschappen of webshop artikelen te stallen in huis? Zoek je een plek voor het stallen van je aanhanger? Ook dan kun je bij Swartbox terecht. Alle opslagruimtes zijn met de auto bereikbaar, je hoeft dus geen liften of trappen te gebruiken. Ideaal toch?

Nieuwe aanvraag
Een opslagruimte van Swartbox gevuld met goederen en gereedschap.
Een opslagruimte van Swartbox gevuld met webshop artikelen.

Opslagmaten voor bedrijven

Ook voor ondernemers hebben we verschillende soorten en maten aan opslagruimte. Zo hebben we small, medium en large containers. De prijzen voor de opslagruimte zijn voor bedrijven exclusief 21% BTW. Weet je niet precies welke opslagruimte je nodig hebt? Dan helpen wij je graag verder, je kunt contact met ons opnemen via whatsapp of bellen naar: 010-714 25 79.

Nieuwe aanvraag

Kies je opslagruimte

Locatie
Loading...

Hoe werkt het?

Snel en eenvoudig een swartbox huren? We leggen je graag uit hoe je dit in 3 stappen kan doen.

Kies een opslagruimte bij jou in de buurt en doe een aanvraag via onze website. Wij helpen je vervolgens met het selecteren van de juiste opslagruimte.

Lever jouw gegevens aan via onze beveiligde portaal. Na het valideren van jouw gegevens stellen wij een overeenkomst voor je op dat je digitaal kunt ondertekenen. Tot slot betaal je de eerste termijn via iDeal.

De toegang tot de opslagruimte wordt automatisch geactiveerd op de ingangsdatum van de overeenkomst.

Binnen 3 stappen huur je een Swartbox.

Klantervaringen

Kies je opslagruimte

Veelgestelde vragen

Bekijk hier onze veelgestelde vragen voor bedrijven

Particulieren betalen bij ons geen BTW. Indien je een opslagruimte wilt huren voor je bedrijf dan komt er 21% BTW op de huurprijs zodat je de factuur in de boekhouding kunt meenemen.

Bij Swartbox huur je enkel de opslagruimte. Deze ruimtes beschikken niet over gas, water of licht.

Swartbox verhuurt de opslagruimtes per maand met één maand opzegtermijn. Dit houdt in dat de minimale huurperiode voor een opslagruimte twee maanden is. Een maximale huurperiode bestaat bij Swartbox niet, je kan de opslagruimte huren zolang je hem nodig hebt.

WhatsApp To top