Opslagruimte voor particulieren

120 reviews

Goedkoopste van Nederland!
24/7 toegang tot je opslag
Flexibel huren en makkelijk opzegbaar

Voor particulieren

Weet je van gekkigheid niet meer wat je met je spullen aan moet in huis? Heb je geen idee waar je je fietsen, tuingereedschap of hobbyspullen moet laten? Zoek je een plek voor het stallen van je aanhanger? Dan is Swartbox de ideale oplossing voor jou want tegen een aantrekkelijke prijs verhuren wij opslagruimte aan particulieren. Alle opslagruimtes zijn met de auto bereikbaar, je hoeft dus geen liften of trappen te gebruiken. Makkelijker kan het niet!

Doe nu een nieuwe aanvraag
Een Swartbox opslagruimte met inboedel.
Een Swartbox opslagruimte met fietsen, gereedschap en hobbyspullen.

Opslagmaten voor particulieren

Ook voor particulieren hebben we verschillende soorten en maten opslag. Zo hebben we small, medium en large containers. Weet je niet precies welke opslagruimte je nodig hebt? Dan helpen wij je graag verder, je kunt contact met ons opnemen via whatsapp of bellen naar: 010-714 25 79.

Kies je opslagruimte

Locatie
Loading...

Hoe werkt het?

Snel en eenvoudig een swartbox huren? We leggen je graag uit hoe je dit in 3 stappen kan doen.

Kies een opslagruimte bij jou in de buurt en doe een aanvraag via onze website. Wij helpen je vervolgens met het selecteren van de juiste opslagruimte.

Lever jouw gegevens aan via onze beveiligde portaal. Na het valideren van jouw gegevens stellen wij een overeenkomst voor je op dat je digitaal kunt ondertekenen. Tot slot betaal je de eerste termijn via iDeal.

De toegang tot de opslagruimte wordt automatisch geactiveerd op de ingangsdatum van de overeenkomst.

Binnen 3 stappen huur je een Swartbox.

Klantervaringen

Kies je opslagruimte

Veelgestelde vragen

Bekijk hier onze veelgestelde vragen

Bij Swartbox zijn er verschillende soorten opslagruimtes te huur. Houdt er rekening mee dat de afmetingen en prijzen kunnen verschillen per locatie. Kijk voor de beschikbare opslagruimtes en prijzen op de voor jou toepasbare locatie pagina.

Bij Swartbox huur je enkel de opslagruimte. Deze ruimtes beschikken niet over gas, water of licht.

Swartbox verhuurt de opslagruimtes per maand met één maand opzegtermijn. Dit houdt in dat de minimale huurperiode voor een opslagruimte twee maanden is. Een maximale huurperiode bestaat bij Swartbox niet, je kan de opslagruimte huren zolang je hem nodig hebt.

WhatsApp To top