Voor particulieren

Opslagruimte voor particulieren

Weet je van gekkigheid niet meer wat je met je spullen aan moet in huis? Heb je geen idee waar je je fietsen, tuingereedschap of hobbyspullen moet laten? Zoek je een plek voor het stallen van je aanhanger? Dan is Swartbox de ideale oplossing voor jou want tegen een aantrekkelijke prijs verhuren wij opslagruimte aan particulieren. Alle opslagruimtes zijn met de auto bereikbaar, je hoeft dus geen liften of trappen te gebruiken. Makkelijker kan het niet!
Doe nu een nieuwe aanvraag

Opslagmaten voor particulieren

Ook voor particulieren hebben we verschillende soorten en maten opslag. Zo hebben we small, medium en large containers. Weet je niet precies welke opslagruimte je nodig hebt? Dan helpen wij je graag verder, je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of bellen naar: 010-714 25 79.

Locatie

Swartbox biedt voornamelijk opslagruimte in en rondom de Randstad. Je kunt ons nu vinden in Rotterdam, Haarlem, Schiedam en Tilburg. Ben je benieuwd welke Swartbox locatie het dichtst bij jou in de buurt ligt? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Opslagruimtes voor particulieren