Goedkope opslagruimte huren in Zutphen

Doe nu een nieuwe aanvraag

Nu 3 maanden 25% korting!

Opslagruimte Zutphen

Op zoek naar een flexibele en goedkope opslagruimte in Zutphen? Swartbox biedt de ideale oplossing voor zowel bedrijven als particulieren. Onze container-opslagruimtes zijn op basis van self storage en kunnen tijdelijk of voor langere termijn worden gehuurd. Dankzij ons self storage concept heb je 24/7 toegang tot je spullen en is het nét even gemakkelijker, omdat je met je auto tot aan de opslagruimte kan rijden. Kies voor Swartbox en huur vandaag nog je opslagruimte in Zutphen.

Waar vind je Swartbox Zutphen

Onze vestiging in Zutphen op industrieterrein de Mars is binnenkort geopend en gemakkelijk bereikbaar vanuit de binnenstad en dichtbij de snelweg. Profiteer van onze opslagruimtes en reserveer nu een Swartbox opslagruimte.

Claim jouw 25% korting

Ylja van den Boom
Ylja van den Boom
19 January 2023
Zeer goed geregeld en betrouwbaar. Goed beveiligd zodat mensen die geen toegang hebben ook daadwerkelijk niet op het terrein kunnen komen.
Martin Rooijackers
Martin Rooijackers
3 November 2022
De container is mooi schoon en droog. Het sluiten van de container gaat makkelijk. Nadeel is de slechte bestrating. Het is een betonplaat met veel niveau verschillen.
Gerard Van Berkel
Gerard Van Berkel
5 October 2022
Goed beveiligde opslag ruimtes, makkelijk toegankelijk. Prima oplossing als je dit nodig hebt en geen gedoe met aanmelden. Gewoon inbellen en de poort gaat open. Kan het iedereen aanbevelen.
remco blom
remco blom
21 September 2022
Goed bedrijf voor tijdelijke opslag. Snel geregeld en nette prijzen.
Mikko Akerman
Mikko Akerman
4 September 2022
24/7 toegang tot je opslag. Containers in goede staat en de hele terrein onder videosurveillance door meerdere cameras. Geweldig!
Corina Habraken
Corina Habraken
24 August 2022
24 uur toegang die perfect geregeld is. Camerabewaking. Goede communicatie. Vriendelijke mensen.
Dianna Timmermans
Dianna Timmermans
26 December 2021
Fijne plaats om je teveel van spullen op te slaan, fijn bedrijf, in staat om met je mee te denken voor de beste oplossing. Als ik weer ruimte nodig heb ga ik terug

Reserveer een opslagruimtes in Zutphen